Kutak zdrave, celovite biljne ishrane – ĐUMBIR!

Šta je Đumbir?
Đumbir je kutak zdrave celovite biljne ishrane. Veganske, bezglutenske, sirove, celovite, posne ishrane i iznad svega, zdravih celovitih, prirodnih namirnica.

 
 
 
 
 

Šta je Đumbir?
Đumbir je kutak zdrave celovite biljne ishrane. Veganske, bezglutenske, sirove, celovite, posne ishrane i iznad svega, zdravih celovitih, prirodnih namirnica. Najveći procenat proizvoda je prirodno neobrađen, onako kako nam je dato od same prirode iz Božije bašte. Hrana je informacija. Informacija đumbira i njegovih proizvoda je informacija prirode, zdravlja i mira. Čovek može biti vegan, ali da unosi potpuno nezdrave namirnice, da mu je zdravlje slabo, da ima osećaj težine, da pati od viška kilograma i mnogih drugih tegoba..

Đumbir je zdravlje na Vašem tanjiru. Sastav svakog proizvoda je zdravlje za naše telo, naše ćelije i na kraju, našu dušu.
Svi proizvodi su izbalansirani i donose zdravlje korisnicima na duže staze. Proizvode je izbalansiralo stručno lice, vodeća u svetu zdrave ishrane na našim prostorima, Nevena Veselinović, iza koji stoji dugogodišnjeg rad i mnogi brojni klijenti među kojima su i vrhunski sportisti naše zemlje, koji se uvek iznova rado vraćaju kod nje na razgovor znanja. Đumbir je u Inđiji i radi za Vas.

Da kroz hranu osetite da je stanje zdravlja neprocenjivo i nezamenljivo. Zdravlje se ne može kupiti, ali se mogu kupiti proizvodi Đumbira koji, iako skuplji na prvi pogled,na zalogaj očaraju, a na duge staze donose zdravlje. Budite zdravi jer bolest nije prirodno stanje čoveka. Zdravlje je stanje koji je Bog predvideo za čoveka. Ne pristajemo na manje od onoga što nam daje osećaj lepote u našem telu. Malim zalogajima idemo napred ka destinaciji VITALNOST. Neka Đumbir bude prva stanica i snaga za dalji put.

Voli Vas vaš Đumbir tim.
Dobrodošli!!!

PORUČIVANJE NIKADA NIJE BILO LAKŠE! Poručivanje je sada jednostavnije, odaberite omiljenu hranu od koje Vas deli samo nekoliko klikova!
Rated 5 out of 5
WEB STROJ 20 oktobra, 2021